FRESH MAKER  500ml
FRESH MAKER  500ml
FRESH MAKER  500ml
  • −20%
FRESH MAKER  500ml
FRESH MAKER  500ml
FRESH MAKER  500ml

FRESH MAKER 500ml

Lagervara
114,56 kr 143,20 kr -20%

RENGÖRING FÖR ALLA INTERIÖR YTOR

Fresh Maker är ett allroundrengöringsmedel för att vårda bilens alla interiördelar. Till skillnad från många andra inredningsrengöringsmedel kännetecknas denna produkt av att den kan användas på plastytor, lackade element, samt glas och naviskärmar, helt utan att lämna ränder.

 

Vår inredningsrengöring kommer även att fungera bra vid skötsel av klädsel – både textil och läder. Produkten har högskumande egenskaper, vilket säkerställer säker användning och effektiv rengöring. Fresh Maker återställer ytans naturliga utseende eftersom den inte lämnar någon ytterligare glans.

Du hittar inga piktogram på etiketten. Det är säkert inte bara för ytan utan framför allt för dig! Perfekt för vardaglig skötsel, därför passar Fresh maker att alltid i bilen tillsammans med en mikrofiberduk att använda vid obehagliga överraskningar eller behov av att snabbt ta bort eventuell smuts. Doften är behagligt tropisk.

Användningsmetod:

Applicera produkten på ytan som ska rengöras.

Arbeta ut produkten med en borste eller mikrofiberduk.

Ta bort överflödig produkt tillsammans med smuts med ren mikrofiberduk.

Tips:

Användningen av tillbehör dedikerade till en given yta, t.ex. läderborste eller mikrofiber för glas, förbättrar produktens effektivitet. Låt inte produkten torka in på ytan. Arbeta inte i direkt solljus.

Betyg Kommentarer (1)

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.