Bead Prince - Extremt hydrofobisk wet coat 500ml

Bead Prince - Extremt hydrofobisk wet coat 500ml

Lagervara
143,20 kr

Bead Prince är en mycket hydrofob produkt baserad på SiO2 för applicering på våta bilytor. Perfekt för användning som fristående skydd och förstärkning av vaxer och skyddande behandlingar, vilket ytterligare ökar den hydrofobiska effekten.

 
 
 
 

Vår Wet Coat är otroligt snabb och enkel att applicera, och tack vare hållbarheten på upp till 3 månader rekommenderas den att användas istället för vaxer. Bead Prince ger ytan glans och förbättrar dess hala egenskaper avsevärt. Den starka vattenavvisande förmågan gör att torkningen blir betydligt lättare. Produkten är multi-yta, lämplig för applicering på lack, fälgar, glas och plast.

Bead Prince är den perfekta lösningen för människor som värdesätter tid och säkerställer en idealisk hydrofobisk effekt.

Användningsmetod:

Tvätta bilen noggrant.

Utför dekontaminering vid behov.

Applicera produkten på den våta ytan, en panel i taget.

Efter några sekunder, skölj ytan noggrant och upprepa processen över hela fordonet.

Torka bilen noggrant med en mikrofibertorkduk.

Tips;

Använd på sval yta, undvik direkt solljus. Applicera produkten på enskilda paneler och skölj av dem innan du börjar med nästa. Låt inte produkten torka in! Om ytan redan är mycket hydrofob kan du dessutom sprida produkten med en mikrofiberduk. Kom ihåg att torka bilen ordentligt.

Betyg Kommentarer (2)

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.