Ultracoat Ceramic Set 2x 30ml ONE&HYDRO
Ultracoat Ceramic Set 2x 30ml ONE&HYDRO
  • Ny
Ultracoat Ceramic Set 2x 30ml ONE&HYDRO
Ultracoat Ceramic Set 2x 30ml ONE&HYDRO

Ultracoat Ceramic Set 2x 30ml ONE&HYDRO

Lagervara
1 272,00 kr

Kitet innehåller

Ultracoat Hydro HD 30 ml

Ultracoat One 30 ml

1x Ceramic Q-Detailer  500ml

1x Ultracoat Finest Wipe 500ml

2 applikatorer av mjuk mikrofiber

2 Ultracoat Protected klistermärken

 

Ultracoat Ceramic Set är ett tvåkomponents keramisk behandling för att skydda bilens exteriör. Den består av den keramiska One-coatingen, som står för de skyddande egenskaperna, och Hydro HD-coatingen, som garanterar en perfekt ytfinish och mycket stark hydrofobicitet. Användningen av två komponenter säkerställer perfekt utseende, effektivt skydd och maximalt enkelt underhåll av färgen under en period på upp till 3 år eller 40 000 km körsträcka. Appliceringen av båda coatingarna är enkel och behaglig, så den kan enkelt utföras av både en professionell och alla erfarna älskare av bilvård.

ONE är en universell SiO2-baserad keramisk coating för skydd av lack, fälgar och plastdetaljer. Efter applicering penetrerar den och fyller ut lackens porer, förenar den och skapar ett extra skyddande lager som garanterar skyddets hållbarhet. Coatingen härdar färgen, vilket minskar bildandet av mikrorepor.

Den skyddade färgen får hög glans och dess färg får ett vackert djup. Den keramiska coatingen ger en stark hydrofob effekt. De skapar ett skyddande lager med effektiva UV-filter som skyddar ditt lack från oxidation och färgblekning.

Hydro HD är en toppcoat som används för att skapa en perfekt finish på det keramiska skyddsskiktet. De aktiva ingredienserna i beläggningen är SiO2 och fluorpolymerer. Coatingen stärker hela skyddets kemiska beständighet och underlättar borttagning av potentiella vattenfläckar.

Hydro HD gör lacken extremt hal, vilket gör tvättningen och torkning av bilen mycket lättare. Dess applicering ger ökad hydrofobicitet, vilket ökar ytans självrengörande effekt. Det ger en spektakulär glans som är stoltheten för varje ägare av en skyddad bil.

Appliceringsmetod:

Miljöförhållanden:

Idealisk temperatur: 18-22 grader C.

Luftfuktighet: 40-60 %

Välventilerat rum

Förberedelse:

Tvätta bilen noggrant och utför dekontaminering.

Polera lackytan för att uppnå en perfekt finish.

Avfetta ytan med Ultracoat Finest Wipe.

Lämna bilen inomhus i 24 timmar tills coatingen härdar.

Under de första 7 dagarna efter applicering, tvätta inte bilen med några kemikalier.

Följ underhållsinstruktionerna på servicekortet.

Betyg Kommentarer (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.